Slider

DANK U,

WE HEBBEN UW GEGEVENS ONTVANGEN

We gaan uw inzending controleren en plaatsen deze dan zo snel als mogelijk op de Kuikenradar van uw eigen club. 
Als u de Kuikenradar leuk vindt, maak dan ook de andere leden van uw club enthousiast om hun gegevens in te zenden.

De kosten in 2020 voor leden van deelnemende speciaalclubs zijn gratis. De ontwikkelings kosten zijn voorgeschoten door de bedenkers van de Kuikenradar, Jacqueline Bremmers en Bart Landheer.  Zij zullen ook het komende jaar de website bijwerken en handmatig alle meldingen controleren en activeren. Automatisering daarvan was voor deze proef te kostbaar. Bij gebleken succes kunnen we volgend jaar misschien nog weer verdere verbeteringen doorvoeren.

De Nederlandse Kuikenradar is een non-profit initiatief van de Nederlandse Lakenvelder&Vorwerkhoender Speciaalclub gestart in 2019. 
Als club vinden we het belangrijk dat actieve dierenliefhebbers in Nederland samenwerken en kennis delen met elkaar.

 

We doen dit gratis, maar een kleine donatie is welkom..

Donaties zijn daarom welkom (niet verplicht!). Hieronder kunt u zo’n donatie doen en deze met IDEAL betalen. U kunt een eenmalige bijdrage doen met elk gewenst bedrag of een terugkerende jaarlijkse bijdrage van €10,-. Daarmee zorgt ervoor dat de Kuikenradar ook in 2021 en later kan blijven bestaan.

Uw donatie wordt overgemaakt op de bankrekening van de Nederlandse Lakenvelder en Vorwerkhoenderclub. U kunt natuurlijk ook direct per bank een donatie overmaken op rekening:  NL72 RABO 0133 0865 42 tev van de L&V club onder vermelding ‘Donatie Kuikenradar’

 


Totaal: € –
 
Totaal: € –

HARTELIJK DANK....